Uvdal Games

Påskeaften

Sjekk promofilm for årets Uvdal Games:

 

Hva er Uvdal games?

 

Hua arrangerer i samarbeid med Avia Produksjon og Uvdal Skisenter årets definitivt kuleste  påskerenn "Uvdal Games" for første gang i UvdAl alpinsenter påskeaften i år. Gjennom en løype bestående av KULE svinger, heftige doseringer og valgfrie hopp handler det om å komme seg raskest ned til afterski`n fra hele 1209 moh.

UVDAL GAMES ER OGSÅ FOR BARN OG DET VIL SELVSAGT BLI ARRANGERT EGET RENN FOR ALLE OPP TIL 16 ÅR TIDLIGERE PÅ DAGEN. PÅMELDING FOR DISSE ER LIK DEN SOM ER FOR DE VOKSNE, MEN MER INFO KOMMER RUNDT TRASÈ OG KLASSEINNDELINg.

 

 

Det vil i etterkant av konkurranse legges opp til afterski i Lavvoen med live dj`s og live musikk og at dette fortsetter utover kvelden og blir en fest som  på mange måter setter et punktum for årets sesong. På dagtid vil det være en rekke spennende stands og aktiviteter man kan delta på selv om man ikke har ski på beina, så ta turen og bli med på tidens folkefest i Uvdal! 

.


Praktisk INFORMASJON

GOPR0017.MP4.12_29_56_05.Still001.jpg

KONKURRANSEN

På lørdag, sørg for å ha gyldig heiskort og kom dere opp til toppen av fjellheisen før klokken 15:30. Ta dere god tid da det er førstemann til mølla for å plassere sine ski/brett i best mulig posisjon. Når starten går, må dere løpe oppover ca. 50 meter, ta på ski/brett og FØRSTEMANN NED!

Løypen vil markeres med porter, blå spray og netting. Det vil også være vakter langs løypen for å sørge for at dere vet hvor dere skal kjøre.

Vi har et tak på 200 utøvere, så her gjelder førstemann til mølla prinsippet!

 

HENTING AV STARTNUMMER

Servicesenteret i bunn av bakken på lørdag innen klokken 12.00.

N.B: Husk kr 100,- kontant til depositum for startnummer. Alle som stiller må ha med signert ansvarsfraskrivelse. 

OBS! Vi vil ha en venteliste når arrangementet er fyllt opp med deltakere, så hvis du ikke har mulighet å stille til start allikevel vennligst gi beskjed. 

 

 

REGLER

· Alle deltakere må bruke hjelm og vi oppfordrer til å bruke ryggbeskytter.

· Fartsdrakt (kondomdress) er ikke tillatt

· Det er ikke lov til å stille til start i beruset tilstand

. Løyper skal følges 

-----------------------------------------------------------------------------------------

* Personer som ikke overholder reglene kan bli nektet start eller disket i etterkant.

* Vi tar forbehold om endringer.  

FOTO OG HJEMMESIDE AV AVIA PRODUKSJON AS